CLICQUES dolls fesd magad fiúk
Raktáron

 

Ezzel a fa CLiCQUES Garden and House készlettel állandó otthont és kertet hozhatunk létre a CLiCQUES  és más babáknak. Ez karton ház, amiben a játékok érkeznek, éppen megfelelő méretű két CLiCQUES baba vagy a növények, állatok tartásához, és otthont, iskolát, vasútállomást, gazdasági épületet, kórházat, tűzoltóállomást vagy egyebet is alkothatunk - az egyetlen korlát csak a  gyermek fantáziája.

 

A kézzel, fából készült játékok három elemből állnak, amelyeket apró mágnesek tartanak össze, hogy a gyerekek összekeverhessék őket, és oktatójátékként használhassák a színek, a különböző színkombinációk és a mágnes vonzásának tanulása közben. 

 

Ez a fából készült készlet tökéletesen alkalmas arra, hogy a babaház kertjéhez vagy játékfarmjához adva, kertet építsünk vagy szezonális asztalon is csodás látványt nyújtanak. A CLiCQUES kollekció többi szettjeivel  gyönyörű közösséget építhetünk. A CLiCQUES  kollekció minden eleme kompatibilis egymással.

 

A mágneses, fából készült szett mindegyik darabja mágneses, így minden elem kompatibilis a másikkal és minden elem teljesen felcserélhető.

 

CLiCQUES ház alakú dobozokban kerül forgalomba, amelyek egyedileg testre szabhatók és gyönyörű belső háttérrel rendelkeznek. 

 

Ajánlott: 5 éves kortól.

Fontos! Nem alkalmas 36 hónaposnál fiatalabb gyermekek számára, mert az apró alkatrészek fulladásveszélyt jelenthetnek.

 

DIY CLiCQUES figurák vizes bázisú festékkel festhető. Alkosd meg a saját figurád és mutasd meg nekünk is!

Szállítási idő

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ez a termék akár 5-7 nap szállítási időt is igényelhet.

3-5 nap
-10%
8 991 Ft
9 990 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom