TEGU 24 darabos mágneses építőjáték - Színes
Raktáron

Magnetic Wooden Blocks Classic - Tints

Magas és nagy építmények alkotására tökéletes ez a 24 darabos Tegu szett. 

Tartalmaz: 4 db közepes oszlopot, 4 db mega hosszúságú lapot, 6 db hosszú lapot, 4 db rövid lapot , 4  db kockát és 2 db paralelogrammát - élénk árnyalatokban


A kockákban található erős mágnesek lehetővé teszik gyermekednek, hogy rakétákat, dinoszauruszokat, robotokat, madarakat, mini jeleneteket álmodjon meg és életre keltheti a Tegu bájos karakterét, Clicket is! Engedd meg, hogy mini mérnökké váljon, felfedezze, hogy a mágneses kockák hogyan vonzzák - vagy éppen taszítják egymást. 

Tökéletes megoldás a kíváncsiság kielégítésére, és a közös családi játékra is. A fiatalabb gyermekek csiszolhatják finommotorikus képességüket, megtanulhatják a formákat, miközben gondos munkával válogathatják a különböző elemeket, és tetszés szerint rakhatják össze azokat.

A Tegu mágneses kockái arra ösztönzik a gyerekeket, hogy vizsgálódjanak, tervezzenek, kísérletezzenek, kíváncsiak legyenek környezetükre, annak működésére – mindezt a játékosan.

 

A mágneses kockák minden korosztály számára alkalmasak, az idősebb gyermekek megtanulják a méretarányt és a problémamegoldást, valamint más játékokkal játékokat befogadva csodálatos történeteket és szerepjátékokat hozhatnak létre. Használhatók számolásra, a törtek megismerésére, matematikai, fizikai alapok felfedezésére is

 

1 éven felüli gyerekeknek ajánlott.

Szállítási idő

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ez a termék akár 5-7 nap szállítási időt is igényelhet.

3-5 nap
30 400 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom