Skazki Dereva

A Skazki Dereva "Fa meséje" a 90-es években kezdődött Jaroslav egyik családi műhelyében. Michael Maschinets és Iva Derugina meséi kelnek életre ebben a műhelyben, ahol csupa szeretet és gondoskodás veszi körül őket, kiemelt figyelmet fordítanak a biztonságra. Skazkiék újragondolták a játékkészítést, kész kompozíciókat jelenítenek meg, csodás festéssel, megfelelően gazdag ábrázolással gazdagítják a játékélményt.

A Skazki játékok fából készülnek, kézzel festik, ettől válik minden darab egyedivé, a festékek gyerekbarát, úgynevezett non-toxic, nem mérgező festékek. A játékaink háromdimenziósak és minden oldalról festettek, világos, és nem agresszív színeket használnak, amelyek harmonizálnak egymással. Sarkuk gondosan lesímított, mégis érezhető a fa textúrája. A kompozíciók részleteit egyetlen fadarabból vágják ki, amik így szorosan illeszkednek egymáshoz.

 A „Fa mesék" műhely játékai különlegesek és egyediek, a Skazki Dereva készítői maguk tervezik és gyártják őket. A műhelykben lázas és szorgalmas munka folyik,  új játékok megvalósulását is tervezve. A Skazki játékai a gyermek fejlődését  szem előtt tartva készülnek:

  • A puzzle összeállítása ösztönzi a kognitív és elősegíti a finom motorikus készségek fejlődését
  • A kirakós játék közben a elmesélhetjük a hozzá tartozó mesét, amely fejleszti a beszédet
  • A játékokkal  ábrázolt fantasztikus jelenetek széles mozgásteret adnak a képzeleterőnek
  • A gyerekek a játékok  összeállításával és szétszedésével megismerhetik az események sorrendjét.
Tovább