Rólunk

Örölök, hogy Te is itt kalandozol a Lolidor világában!

Minden bizonnyal Te is szereted a természetes játékokat, amelyek megmozgatják gyermeked fantáziavilágát. Mi rajongunk ezekért, és a honlapon csupa minőségi, izgalmas termékekkel találkozhatsz.

Kiválasztáskor a saját tapasztalataimra hagyatkoztam: hiszen tudom, hogy mi az, amelyre gyermekednek valóban szüksége lehet.
Hiszem, és tudom, hogy akkor jó igazán egy játék, ha annak szabályait a gyermeki fantázia írhatja meg Számukra. Nincs is jobb annál, amikor az ő képzeletük alkotja meg a történeteket, és így a kitalált mesék életre kelnek egy-egy játék során.

Számomra fontos a családdal együtt töltött idő, így ezekbe az élményekbe a bárki, bármikor bevonható. Ezek a játékok erősíthetik a szülő-gyermek kapcsolatát, kommunikációra ösztönzi a kicsiket: megnyílnak, és mindeközben a szókincsük is fejlődik. Egészen pici korban nagyon nehezen fejezik ki magukat a csöppségek, így remek lehetőséget biztosítotok a játékokkal arra, hogy az ő szemszögüket is megismerhessétek: hogyan élték meg a mindennapjaikat, mi az, ami a legjobban tetszett Nekik, és mi volt az, amelyet legközelebb esetleg mellőznének?

A Lolidor nem csupán egy márka: egy életérzés!

Számomra örömteli a tudat, hogy ezeket a játékokat hosszú távon is megőrizhetitek: akár generációról-generációra is szállhatnak, hiszen nem mennek ki a divatból, és mindig élmény lesz a szórakozás.
Nem kell azon aggódni, hogy mire kézhez kapjátok, már újabb kiegészítők jelentek meg, esetleg megunják azokat: hiszen ezekkel a termékekkel végtelen számú lehetőség áll rendelkezésetekre!

A Lolidor webshopjában több, ismert márkát találhattok: húzómárkánk a TEGU, amely 100%-ig természetes alapanyagú termékeket készítenek. Az FSC minősítésű keményfából készülő játékok szépek, színesek, ráadásul könnyedén elférnek a kisgyermekek kezében is.

Az alábbi márkákkal találkozhattok még nálunk: TEGU, CLICQUES, Skazki Dereva, Bumbutoys, EPERFA, MARBUSHKA, PAPÍRSZÍNHÁZ, DIDA.


A Lolider webshop testvére a www.tegutoys.hu, amely hamarosan elkészül: reméljük hamarosan Ti is megismerhetitek, de erről majd legközelebb…

Szeretettel: Kata