Márkáink

A fajátékok az évek előrehaladtával is az egyik legnépszerűbb kellékei maradnak a gyerekszobának. Nem véletlen, hisz az illata, a melegsége meghatározza a szoba hangulatát is. Nem ritka, hogy a kedvelt tárgyak nemzedékről nemzedékre öröklődnek.  Gyerekként, én is kíváncsian kutattam a padlás és a kamra rejtett zugait, kincseket remélve.

Ezenkívül a fa gyakorlatilag verhetetlen a környezeti kompatibilitás, és a fenntarthatóság szempontjából. Ha elromlik, legtöbb esetben könnyen orvosolható a hiba.

A fajátékok minden korosztály számára megfelelőek.  A kicsik számára egyszerű és könnyen megfogható, finoman kidolgozott termékek ajánlottak, amelyek fejlesztik érzékszerveiket. Nagyobbak számára kibővül a kínálat, a különböző játékokkal igazi mesevilágot hozhatunk létre számukra.

Miért FÁT válasszunk?

  • Mert megújuló forrás. Különösen fontos, hogy olyan gyártótól vásároljunk, aki szem előtt tartja, hogy alapanyagait fenntartható erdészetből szerezze be. A tanúsított forrásokból származó fa ártalmatlan az egészségre. Különösen fontos ez a csecsemők számára.
  • Mert tartós. Ha törik, ragasztható, csavarozható, festhető, felületkezelhető.
  • Mert csiszolással, festéssel, lakkozással, különböző felületkezelési eljárásokkal különböző textúrákat felületet lehet elérni, a matt érdes felülettől kezdve a lakkozott felületen át a pihepuha selymesig
Tovább
3 éves kortól
4 éves kortól
5 éves kortól
autó, járgány
háziállat
hercegnő
húsvét
karácsony
katona
oktató játék
puzzle
sárkány
szerepjáték
Szűrés törlése